• PELL
    SANA

    On hi ha qualitat,
    hi ha un gran equip.

    Trabaja con nosotros | PellSana

PELL
SANA
On hi ha qualitat,
hi ha un gran equip.

Logo Pell Sana
Som un equip que disfrutem del plaer de la feina liberal.
Busquem llibertat a les nostres vides, als nostres objectius, a la nostra capacitat de creació, al nostre model de feina.
I ho fem compartint, cooperant, unint els coneixements i potencialitats de cada un.
Cada persona de l’equip tenim una història diferent, uns objectius diferents i motivacions diferents. I això ens uneix. Volem un món més verd, més conscient i sabem que amb la nostra feina el planeta surt guanyant.
Ens vols conèixer?
Amaia Comas Duaso
AMAIA COMAS DUASO

Hola a tothom, us puc dir que en aquests moments visc al Vallès Occidental, després d’haver passat una quinzena d’anys a la província de Lleida.

Tinc 43 anys i una família àmplia i genial.

Sóc mare de cinc criatures meravelloses i un nét, que és la joia de tots.

He enfocat els meus estudis en carreres de l’educació, la psicologia, la salut i temes socials.
Puc dir, que he tingut la sort de treballar en espais que m’han permès gaudir i aprendre molt.

En cada naixement d’un fill, he deixat la feina per a aprofitar els primers mesos dels meus nadons des de casa, i un cop aquests han estat una mica més grans (vora l’any, que no és molt, però més del que el sistema ens dona) m’he reincorporat a una altra feina. És per aquest motiu que tinc la sort de tenir experiència en camps molt diversos.

Un cop nascut el cinquè fill, el desembre del 2013, vaig conèixer Ringana, una empresa diferent, amb productes diferents, amb llibertat diferent, amb possibilitats diferents, i amb reptes diferents.

Aventurera de mena, hi vaig veure una possibilitat enorme de treball per a mi: horari flexible, sou ampli, realització personal…

Només començar a treballar, vaig Ttenir clar que era un treball d’equip.
Amb la meva companya Anna Martin, vam posar nom a l’equip: PELLSANA, i vam emprendre el projecte pedagògic i d’assessorament sobre la toxicitat en aliments (ingerits via oral o tòpica), oferint amb gran confiança una alternativa de cuidado de la pell, una linia de productes ecològics, vegans i nascuts des de l’ètica: RINGANA.

M’encanta la meva feina i m’encanta com em permet viure la vida.
Sóc una enamorada de la llibertat, i em fa feliç saber que amb la meva feina aporto salut al món i treballo pel canvi.

VOLS FORMAR PART DE L’EQUIP?
POTSER, T’ESTEM BUSCANT A TU.

ANNA MARTIN PINILLOS


Tot i que he estudiat medicina natural i la meva gran passió són les plantes medicinals i la seva interacció amb el cos humà, durant 10 anys vaig ser la bibliotecària d’un poble petitet de la Segarra, mitja jornada per les tardes.

El meu fill gran, quan tenia 4 anys, em va dir que hauria d’estar prohibit que les mares treballéssim quan els fills surten de l’escola. Quanta raó!

Amb el naixement de les bessones vaig pensar que era el moment, Ringana em suposava una entrada extra de diners, però m’apassionava poder aprofitar totes les capacitats adquirides durant els meus anys d’estudiant per a guanyar-me la vida.

Ara treballo des de casa amb conciliació familiar real, m’encanta el que faig i em guanyo un bon sou, sense “jefes”, treballant en equip i amb la sensació que creixo cada dia com a persona.

Anna Martin Pinillos
Anna Martin Pinillos
ANNA MARTIN PINILLOS


Tot i que he estudiat medicina natural i la meva gran passió són les plantes medicinals i la seva interacció amb el cos humà, durant 10 anys vaig ser la bibliotecària d’un poble petitet de la Segarra, mitja jornada per les tardes.

El meu fill gran, quan tenia 4 anys, em va dir que hauria d’estar prohibit que les mares treballéssim quan els fills surten de l’escola. Quanta raó!

Amb el naixement de les bessones vaig pensar que era el moment, Ringana em suposava una entrada extra de diners, però m’apassionava poder aprofitar totes les capacitats adquirides durant els meus anys d’estudiant per a guanyar-me la vida.

Ara treballo des de casa amb conciliació familiar real, m’encanta el que faig i em guanyo un bon sou, sense “jefes”, treballant en equip i amb la sensació que creixo cada dia com a persona.

Anna Bordes
ANNA BORDES


Em dic Anna Bordes, tinc 43 anys, visc a La Floresta i sóc mare de tres precioses criatures.

La meva vocació sempre ha estat en el camp de l’educació social, entenent que podria millorar la vida de les persones i de la societat. La meva vida laboral ha estat sempre l’execució de projectes, començant així nous reptes en àmbits molt diversos. Quan vaig conèixer Ringana, vaig veure el repte davant meu, i complia a més els meus objectius: aconseguir una millora a les persones i a la societat.

Us haig de dir que Ringana m’ha donat molt més que feina i sou… m’ha donat l’oportunitat de viure noves experiències i m’ha fet créixer personalment com mai ho havia fet.

Ringana et dóna l’oportunitat de treballar des de casa i escollir amb les persones que vols treballar, amb totes les eines disponibles perquè desenvolupis el teu negoci i amb un sou que no te límits.

MIRIAM

Donde uno se siente a gusto, se consigue trabajar bien y de forma productiva. Al final, quien más lo nota son nuestros clientes. Por ello, no creemos en externalizar. El desarrollo, la producción y el envío siguen realizándose a nivel local desde Hartberg. Ello no sólo nos permite mantener una elevada calidad sino que también garantiza la sostenibilidad a lo largo de toda la cadena de valor.

ALBANIA

Donde uno se siente a gusto, se consigue trabajar bien y de forma productiva. Al final, quien más lo nota son nuestros clientes. Por ello, no creemos en externalizar. El desarrollo, la producción y el envío siguen realizándose a nivel local desde Hartberg. Ello no sólo nos permite mantener una elevada calidad sino que también garantiza la sostenibilidad a lo largo de toda la cadena de valor.

Este sitio web utiliza cookies para una mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y de nuestra política de cookies.

ACEPTAR

Aviso de cookies