Trabaja con nosotros

Comas Duaso, Amaia

Hola a tothom, us puc dir que en aquests moments visc al Vallès Occidental, després d’haver passat una quinzena d’anys a la província de Lleida.
Tinc 43 anys i una família àmplia i genial.

Sóc mare de cinc criatures meravelloses i un nét, que és la joia de tots.

He enfocat els meus estudis en carreres de l’educació, la psicologia, la salut i temes socials.
Puc dir, que he tingut la sort de treballar en espais que m’han permès gaudir i aprendre molt.

En cada naixement d’un fill, he deixat la feina per a aprofitar els primers mesos dels meus nadons des de casa, i un cop aquests han estat una mica més grans (vora l’any, que no és molt, però més del que el sistema ens dona) m’he reincorporat a una altra feina. És per aquest motiu que tinc la sort de tenir experiència en camps molt diversos.

Un cop nascut el cinquè fill, el desembre del 2013, vaig conèixer Ringana, una empresa diferent, amb productes diferents, amb llibertat diferent, amb possibilitats diferents, i amb reptes diferents.

Aventurera de mena, hi vaig veure una possibilitat enorme de treball per a mi: horari flexible, sou ampli, realització personal…

Només començar a treballar, vaig Ttenir clar que era un treball d’equip.
Amb la meva companya Anna Martin, vam posar nom a l’equip: PELLSANA, i vam emprendre el projecte pedagògic i d’assessorament sobre la toxicitat en aliments (ingerits via oral o tòpica), oferint amb gran confiança una alternativa de cuidado de la pell, una linia de productes ecològics, vegants i nescuts des de la ética: RINGANA.

M’encanta la meva feina i m’encanta com em permet viure la vida.
Sóc una enamorada de la llibertat, i em fa feliç saber que amb la meva feina aporto salut al món i treballo pel canvi.

VOLS FORMAR PART DE L’EQUIP?
POTSER, T’ESTEM BUSCANT A TU.