Presentació PellSana

El nom de PellSana neix de les ganes de treballar amb un grup de persones i per a moltes persones. És una paraula composta amb dues paraules amb molt de sentit:

Pell: és l’òrgan més gran del cos, té diverses funcions, algunes tan importants com protegir el nostre organisme, alimentar-lo i ajudar a eliminar del cos aquelles toxines o elements que el cos considera millor fora que dins. Sana: Seria un adjectiu que dóna una informació referent a l’estat que volem per allò que descriu, en aquest cas, la pell.
Ens interessa la pell com a òrgan del cos que té tanta necessitat com tots els altres de mantenir-se en alt grau de salut. Per què creiem que la Pell ha d’estar sana?

 • Per garantir l’equilibri de tot el cos, i per tant el seu benestar.
 • Perquè la pell i la persona sana és la persona més bella.
 • Perquè prevenir l’envelliment de la pell, és prevenir l’envelliment de la persona.
 • Perquè un cos sa és un cos en equilibri, i per tant un cos amb totes les seves parts sanes.
 • Perquè a vegades tenim cura de les parts internes i més desconegudes, i ens oblidem del que veiem cada dia, com si fos menys important.
 • Perquè no ens han educat per entendre que la cura de la pell és la cura de tot el cos.
 • Perquè hi ha un mercat, una indústria, uns interessos al voltant de la pell que enfoquen la informació cap a un tema més estètic que de benestar, i pensem que ha portat a confondre i a ignorar una gran part de la cura del nostre cos.

Quin és el nostre repte? Informar!!!!

Quins mitjans hem trobat per a facilitar formació i informació:

 • Tallers d’etiquetes: Oferim xerrades a col·lectius, grups, entitats públiques i privades, centres educatius, etc. on expliquem la importància de conèixer què posem a la nostra pell i quins són els seus efectes. Efectes nocius molts cops, tant per al nostre cos, com pel medi en el qual vivim. Un cop conegut l’abast d’aquest problema, donem pautes per poder llegir les etiquetes i així ser acurats en les nostres decisions.
 • Xerrades sobre la importància de reduir la toxicitat en esportistes o en persones que volen practicar esport: Com molts sabeu l’esport és una pràctica recomanable, i és que és beneficiós pel nostre cos. És important també saber què significa pel nostre organisme aquest hàbit esportiu: hi ha diferents necessitats nutritives, i hi ha efectes metabòlics concretes en el cos d’una persona que fa esport que no hi són a la persona que no en fa. Per què és important evitar augmentar la toxicitat? O simplement poder detectar per on l’estem ingerint i si hi ha la possibilitat de reduir-la. I què ens aporta aquest coneixement? Millorar el nostre rendiment i la salut.
 • Taller de protectors solars: Aquest és un taller amb demostració, on aprenem perquè és important utilitzar protecció mineral. És important per la nostra pell, sobretot per la pell dels nostres infants, i altament important pel nostre planeta. Veiem com funciona la nostra pell, i perquè i de què cal protegir-la, veiem si són o no resistents a l’aigua, i veiem i comprovem la qualitat de la nostra proposta. Hi ha països on no està permès entrar al mar sinó és amb un protector ecològic i mineral, nosaltres volem lluitar perquè això sigui generalitzat a tot el món.
 • Xerrades per a mares o altres amb interès amb els infants (mestres, etc.): Sabem que la pell dels infants és entre 40 i 60 vegades més permeable que la delsadults. Els nostres productes no són per infants, però és important saber quin son els efectes de les cremes convencionals en la pell dels que més estimem. Per altra banda, la salut de la mare és tan important com la del nadó i cal conèixer com podem obtenir cada cop més informació per després escollir.
 • Super aliments, sucsverds i la importància d’una bona nutrició: aquest és un taller molt dinàmic on aprenem per què s’està parlant actualment de superaliments, què ens aporten? Ens fan falta? Tenim idees de com incorporar-los a la nostra dieta? Un complement 100% natural i de procedència ecològica, sense additius sintètics, és una gran opció? Ho aprenem mentre fem sucs i descobrim una gran manera d’aportarsalut a tots els de casa.
 • Participem en fires, jornades de treball i tot el que ens pugui ajudar en la difusió i l’aprenentatge sobre com afecten els tòxics i com prevenir-los. La formació és la nostra base, i no parem de treballar per entendre cada vegada més com una cosa tan important no és comunicada en més canals. Ens podeu trobar a fires i altres, on estem encantades de mostrar la nostra feina.
 • A més a més, oferim xerrades concretes de la nostra oferta, dels nostres productes. Expliquem la filosofia que ha permès iniciar el projecte, fer-lo créixer i ser a hores d’ara l’empresa amb mes creixement en el sector. Empresa que treballa a tot Europa i que de moment no te competència (tot i que esperem tenir-la, ja que això vol dir que son mes les empreses que opten per una opció sana i beneficiosa per a tots).
 • Segurament puc dir moltes mes coses de la nostra activitat, i és normal que tingui ganes d’escriure i comunicar una feina que fem amb gran passió, però deixaré espai per a més informacions que vindran setmana rere setmana, sempre amb la voluntat de transmetre un missatge de salut, i ganes d’aprendre.